آرتروز لگن

آرتروز لگن


آرتروز لگن

آرتروز دقیقا چه نوع مشکلی است که در نواحی گردن، لگی و نیز زانوان ایجاد می شود؟

علائم آرتروز لگن کدامند؟

انواع روش های درمانی برای درمان بدون جراحی آرتروز لگن کدامند؟

در این مقاله، علاوه بر پرسش‌هایی که در بالا مطرح شد، به موضوعات دیگری نیز پرداخته می‌شود که می‌تواند به طور قابل توجهی در روشنگری مسیر درمانی افرادی که با آرتروز لگن مواجه هستند، مفید باشد.

آرتروز در واقع به تغییرات ساییدگی در مفاصل اشاره می‌کند. اگر ساییدگی در مفاصل زانوها و لگن رخ دهد، به آن آرتروز لگن گفته می‌شود. در نواحی پایانی ران‌ها و در نقاطی که به لگن متصل می‌شوند، مفاصلی وجود دارند که به دلیل علل مختلف به سایش می‌افتند و در نتیجه تخریب می‌شوند. این روند در طول زمان رخ می‌دهد و باعث عوارضی خواهد شد.

درمان بدون جراحی آرتروز لگن
درمان بدون جراحی آرتروز لگن

[sv slug=”alert”]

خدمات تخصص ارائه شده توسط دکتر حسین عدلخو-فوق تخصص درد در‌ کلینیک درد نفس
لازم به ذکر است کلیه خدمات بدون نیاز به ببهوشی،بستری و جراحی و فقط با بیحسی موضعی و با استفاده از به روزترین و بهترین دستگاه‌های روز دنیا می‌باشد:

  • RF (رادیو فرکوئنسی)
  • اوزون تراپی
  • بلاک عصبی
  • تزریق ژل
  • تزریق PRP و سلول‌های بنیادی
  • تزریق بوتاکس
  • لیزر پرتوان درد (PLP)

[sv slug=”alert1″]

چه عللی در بروز و ظهور آرتروز لگن نقش دارد؟

  • بلند کردن اجسام سنگین و جابجایی وسایلی که به نواحی مختلف بدنی فشار وارد کند.
  • کسانی که به علل مختلف بالاجبار باید پله های زیادی را در روز بالا بروند در آستانه ابتلا به این بیماری خطرناک هستند.
  • کسانی هستند که دراثر عوامل ژنتیکی با این بیماری روبرو شده اند.
  • کسانی که با حوادث ناگهانی از جمله تصادفات مواجه شده اند این بیماری برایشان ایجاد شده است.
  • عده ای هستند که در اثر افتادن از ارتفاع یا برخورد با شی سنگین و محکم با بخش لگنی شان با این مشکل مواجه شده اند.

علائم و نشانگان آرتروز لگن کدامند؟

  • درد در نواحی لگنی و اندام تحتانی
  • درد و ناراحتی بخش هایی که به عنوان کشاله ران نامیده می شود
  • آرتروز لگنی در صورتی که پیشرفت کند می تواند موجب بروز درد هایی در بخش های زانوان شود.

چگونه می توان آرتروز لگن را تشخیص داد؟

در مواردی که بیمار علائم ذکر شده را داشته باشد با مراجعه به پزشک می تواند مشاوره های لازم را دریافت کند. روش های تشخیصی متفاوت می باشد، نخستین روش تشخیص که جز مهمترین به شمار می آید و تا به امروز جایگزینی برای آن وجود ندارد، شرح حال، معاینات فیزیکی و انجام عکس برداری دیجیتال می باشد.

راه های ارتباطی با کلینیک فوق تخصصی درد نفس:

شماره های تماس:  26350185 – 26350365 – 09121887947

صفحه اینستاگرام: دکتر حسین عدلخو- فوق تخصص درد

چگونه می توان آرتروز لگن را درمان کرد؟

در حال حاضر، درمان آرتروز لگن شامل یک طیف گسترده از روش‌ها است. در گذشته، اگر وضعیت بیمار شدید نبود، افراد می‌توانستند با انجام تمرینات ورزشی و در برخی موارد، فیزیوتراپی، اقدامات درمانی مختلف را انجام دهند، اما در موارد شدیدتر، جراحی تنها گزینه درمانی بود. جراحی همچنین خودش عوارض و مشکلاتی را به همراه داشت، اما این روزها با توجه به پیشرفت و گسترش دانش و تجهیزات پزشکی، روش‌های نوین غیرجراحی و غیرتهاجمی ارائه شده در کلینیک‌های درد برای درمان استفاده می‌شود که نتایج مثبتی را به همراه دارد. در این بخش، به انواع روش‌های نوینی که برای درمان آرتروز لگن استفاده می‌شود، اشاره خواهیم کرد.

لیزر درمانی

لیزرها این روزها در تمامی بخش های مختلف پزشکی کاربرد داشته و به موازات افزایش بکارگیری این لیزر ها شاهد بهبود بسیاری از بیماری ها بوده ایم. یکی از این بیماری ها که می تواند با استفاده از لیزر پرتوان درد (PLDD) معالجه شود آرتروز لگن است. خوشبختانه این روش تا حد زیادی می تواند برای درمان این مشکل به پزشکان و بیماران کمک کند.

ازن تراپی

در ازن تراپی متخصص درد با تزریق موادی که حاوی ازن هستند به مفاصل از بین رفته می توانند جایگزینی برای مفاصل، غضروف ها و نیز مایعات مفصلی موجود در آنها کنند. بدین ترتیب می توانند به کاهش درد زانوان کمک کنند. این روش درمانی در کلینیک درد و توسط متخصص انجام می شود و می تواند تا حد زیادی درمانی مناسب برای آرتروز لگن باشد.

ازون تراپی زانو
ازون تراپی زانو

تزریق ژل

تزریق ژل به مفاصل از جمله اقدامات درمانی است که این روزها از سوی متخصصین درد در حال انجام است که با درصد موفقیت بالایی همراه بوده و نتایج درخشانی را پدید آورده است.

 تزریق سلول های بنیادی

یکی دیگر از روش های درمانی آرتروز لگن تزریق سلول های بنیادی به محل آسیب دیده است که این روزها نتایج بسیار ثمربخشی را ایجاد می کند. اما باید در این زمینه دو نکته مهم را در نظر بگیرید. یک اینکه اگر پزشکان تشخیص دهند که بیماران در مراحل اولیه آرتروز لگن قرار دارند، می توانند از این روش درمانی استفاده می کنند، زیرا که به باور بسیاری از پزشکان این روش در شرایط سخت و پیچیده بیماری نمی تواند کمک چندانی به بهبودی بیمار کند. دومین نکته اینکه درمان بیماری در مراحل اولیه توسط این روش سبب می شود تا بافت آسیب دیده ترمیم و بهبود یابد.

نتیجه گیری

در پایان، به عنوان نکته آخرین، توصیه می‌شود که در هر زمانی که با بیماری‌های مختلف مواجه می‌شوید، از مرحله تشخیص تا درمان، حتماً با پزشکانی همکاری کنید که بیشترین تجربه و مهارت را دارند و قادر به انجام اقدامات تخصصی برای بهبود وضعیت شما هستند.

درمان بسیاری از بیماری‌ها نیازمند تجربه و توانمندی زیادی است، بنابراین توصیه می‌شود بهترین متخصصان در زمینه مربوطه را برای کمک به شما در از بین بردن خطرات مربوط به بیماری‌تان مشاوره بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به بهترین کلینیک فوق تخصصی درد در تهران مراجعه نمایید.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *